De meest populaire piercings van dit moment: Van neus tot navel

Piercings zijn al eeuwenlang een vorm van lichaamsversiering en worden steeds populairder. Van subtiele piercings tot opvallende statement-stukken, er is voor iedereen wel een piercing die past bij hun stijl en persoonlijkheid. In dit blog bespreken we de meest populaire piercings van dit moment, van de neus tot de navel.

De neuspiercing is een van de meest populaire piercings ter wereld en is al jarenlang een favoriet bij jong en oud. Het kan worden gedragen als een subtiele stud of een opvallende ring en kan zowel aan de linker- als rechterkant van de neus worden geplaatst. De neuspiercing is een veelzijdige piercing die bij vrijwel elke gezichtsvorm past.

De oorpiercing is misschien wel de meest bekende en veelzijdige piercing die er is. Het kan op verschillende plekken in het oor worden geplaatst, zoals de lob, helix, tragus, en conch. Elke plek biedt een ander uiterlijk en kan worden aangepast aan de persoonlijke stijl van de drager.

De wenkbrauwpiercing is een gedurfde keuze en kan zowel aan de linker- als rechterkant van de wenkbrauw worden geplaatst. Het geeft een edgy look en kan worden aangepast aan de dikte en vorm van de wenkbrauw. Het kan worden gedragen als een subtiele bar of als een opvallende ring.

De lip- en tongpiercing zijn ook populaire keuzes. De lip kan worden gepierced op verschillende plekken, zoals de labret, de monroe, of de medusa. De tongpiercing kan zowel aan de boven- als onderkant van de tong worden geplaatst en is een gewaagde keuze. Beide piercings kunnen worden aangepast aan de persoonlijke stijl van de drager.

De navelpiercing is een populaire keuze voor mensen die hun buik willen laten zien. Het kan worden gedragen als een subtiele stud of als een opvallende ring. Het kan ook worden aangepast aan de vorm van de navel, afhankelijk van de persoonlijke voorkeur van de drager.

Of je nu kiest voor een subtiele piercing of een statement-stuk, er is een piercing voor elke stijl en persoonlijkheid. Het is belangrijk om een betrouwbare en ervaren piercer te vinden om ervoor te zorgen dat je piercing op de juiste manier wordt geplaatst en goed wordt verzorgd. Zo kun je nog jarenlang genieten van je piercing.

www.theartoftattoo.nl